SZÉLEMBER

SKY DANCER

Minőségi skydancer / Szélember csak most 3 év garanciával! Az ideális megjelenés első számú eszköze a szélember. Mi skydancer beszállítonk európai. Kiváló nyomtatási minőségben dolgozunk. Többféle méret választható a skydancerhez a motorra rakott szélember cseréje is megoldható!

Concert Crowd
BELTÉRI, VILÁGÍTÓ SKY DANCER

MINDEN ESEMÉNYRE

Hands Holding a Map
INGYENES KISZÁLLÍTÁS
BUDAPEST TERÜLETÉN
Coins
15% KEDVEZMÉNY

5 db vásárlása esetén

VARIÁCIÓK

Szélember - Skydancer
A skydancer mérete mellett a formja is választható. Mivel digitálisan nyomtatjuk is bármilyen szín rendelhető. Kültéri skydancer és beltéri is kapható! Szélember egyedi, skydancer teljesen a cégére alakítható dizájnban!


Skydancer kültéri
Nálunk kapható a legnagyobb méretű skydancer! Extra erős skydancer motorral és különleges skydancer anyagból gyártva. Erősített varrással készítjük, 3 év garanciával.


Beltéri skydancer
Beltéri skydancer, esküvőkre, rendezvényekre, promóciókra! A Skydancer igencsak keresett termék. Ár-érték aránya kimagasló! Skydancer Standard, skydancer kültéri, skydancer könnyen kezelhető és szállítható, skydancer cseréjét is vállaljuk. A skydancer kiállításokon, expókon, bármilyen kiszálláson, rendezvényen használatos. Cége vizuális megjelenését javítja a szélember, erősíti a szélember, melynek egy-, vagy két kezes, hajas vagy egyébb megjelenésben is legyártjuk és garantált minőséget biztosítunk. Az általunk  nyomtatott skydancerek könnyű, erős skydancer motorral szerelt, masszív és látványos. Skydancerünk a legjobb áron!